Haveelskernes haver

I denne livstilsbog beskrives haver ejet af entusiastiske haveelskere. Der vises eksempler på temahaver som otium-landhaven, kunstnerhaven, livsnyderhaven, pilefletterens skovhave og den romantiske parcelhushave. En rigtig nydebog i lænestolen – eller i hængekøjen i haven.
Haveelskernes haver er en bog af fotografen og grafikeren Eva Sandner Gravesen, som i tekst og billeder præsenterer mange stemningsfulde haver – alle ejet af passionerede haveentusiaster.
 
Haverne er deres livsstil, og alle er skabt af folk, der lever og ånder for at passe deres helt egen unikke, personlige temahave.  Bogen beskriver, hvordan man kan designe sin have og indpasse den i sin drøm. Bogens temahaver er navngivet med kunstnerindens have, den klassiske have, blomsterbinderens refugium, den nostalgiske cottagebyhave, den vilde og romantiske parcelhuhave, osv.  Alt layoutet til megen læseglæde og inspiration. Til sidst gives information om forfatterens egne yndlingsplanter og adresser på inspirerende besøgshaver i Danmark. 
Her kan alle haveelskere fortabe sig og drømme sig væk en hel dag i lænestolen.
 
Anbefalet af: Marianne Brockmeyer
Materialer