Fræk sommerlæsning for de friske

Din far er blevet banket til koma af de lånehajer, han ikke kunne betale tilbage. Hvordan klarer man at holde sammen på familien og betale lånehajerne tilbage?

I bogen Calendar Girl følger man hovedpersonen Mia Saunders, som hele sit liv har taget sig af den lille familie bestående af faren, den fordrukne spillefugl, og lillesøsteren, den overbeskyttede og kloge.

For at kunne betale farens milliongæld tilbage vælger Mia at gå ind i escortbrancen. Her får hun mulighed for at komme rundt i hele USA og møde forskellige rigmænd og tjene de penge, hendes far ikke kunne betale.

Serien er bygget op i 12 måneder. På de 12 måneder bruger Mia en måned sammen med en ny mand, og det går ikke stille for sig. Sex er ikke en del af aftalen, men absolut en del af bogen.

Serien er god til let sommerlæsning. Man kommer hurtigt igennem bogen, ikke bare på grund af dens lette karakter, men også fordi man bliver nysgerrig efter at vide mere om Mia og hendes nye bekendtskaber. 

Jeg fik anbefalet denne serie via en online-læseklub og måtte straks udforske Mia Saunders og hendes måske umulige mission. Selv syntes jeg, den var svær at lægge fra sig, man skulle lige have én side med (det blev til mange sider).

Også må jeg indrømme, at den er HED!

Vi har bind 1 (Januar, Februar, Marts) tilgængeligt her på biblioteket, og forhåbentlig kommer bind 2 om ikke så længe!

Anbefalet af: Majken Jacobsen

Materialer