Fin børnebog for nuværende og kommende storesøstre

08.09.15
Skal du være storesøster? Eller du er det måske allerede? Så skal du læse denne bog om Asta, der glæder sig helt vildt til at møde sin nye lillesøster - alting bliver bare ikke helt som hun havde forestillet sig.. Og så er det pludselig svært at være den store.
Da Astas mor og far kommer hjem fra hospitalet med den nye lillesøster kan Asta næsten ikke sidde stille af bare spænding! Men lillesøster ser lidt mærkelig ud og skriger noget så højt. Og mor og far siger, at hun er alt for lille og skrøbelig til, at Asta må passe hende alene. Ingenting bliver som Asta havde forventet, og pludselig er hun sur og træt af det hele. Det hjælper bestemt heller ikke, at hendes veninde Fanny blander sig og ender med at bestemme lillesøsters navn - det måtte Asta nemlig heller ikke for mor og far! Heldigvis ender det hele godt, men mere vil jeg ikke afsløre her… Det synes jeg, du selv skal læse!
 
Det er svært at blive den store, når der kommer en lille baby og fylder derhjemme.  Pludselig skal man dele både mors, fars og bedsteforældres opmærksomhed. Asta og den nye lillesøster er en rigtig fin bog om jalousi og om at skulle vænne sig til en ny rolle, men også om den helt særlige kærlighed, der findes mellem søskende. 
 
Materialer