Er du helt vild med fodbold??

08.07.16
Her er bogen for børn, som er bidt af fodbold og gerne vil vide mere.

I disse fodboldtider, hvor vi i de sidste uger ikke har kunnet tænde fjernsynet uden en fodboldkamp eller i det mindste et program om fodbold er tonet frem på skærmen, er du måske også blevet bidt af den populære sport og vil gerne vide mere om spillet? Eller måske har du længe været vild med fodbold og spiller måske også selv? Måske har du fået dig en ny yndlingsspiller her under EM, som du gerne vil vide mere om?

Lige meget hvad, så kan du i bogen om EM-fodbold finde svar på alle dine spørgsmål og blive superklog på emnet.

Vidste du fx, at EM står for Europamesterskab og at det altså kun er lande fra Europa som kan deltage? Eller at en fodboldspiller både kan spille for en klub og for et land? Fodboldspilleren Christian Eriksen spiller fx både for den engelske klub Tottenham og på det danske landshold.

Bogen er en del af Jeg Læser-serien, der er super god til dig, som er i gang med at lære at læse eller øver dig i at blive endnu bedre. Bøgerne er fyldt med flotte billeder, korte tekster, faktabokse og QR-koder, du kan scanne med en mobiltelefon, så du fx kan komme ind på YouTube og se en sej video. Jeg Læser-serien har bøger om massevis af emner, så næsten lige meget, hvad du er vild med eller gerne vil lære mere om, kan du finde en bog om emnet her på biblioteket.

Materialer