Forside Magic Bites
Forside Magic Bites

En verden slået ned af magi og en antihelt med en stor sværdsamling

16.07.18
Når jeg kalder Kate Daniels for en antihelt, er det ikke, fordi hun ikke er villig til at hjælpe et barn eller hente en killing ned fra et træ, tværtimod gør hun det tit og ofte, især når hun bliver betalt for det i sit arbejde som lejesoldat. Men på den anden side kan hun også virkelig godt lide at stikke folk med et af sine mange sværd. Gerne hårdt nok til at de ikke rejser sig igen…

Magic Bites er den første bog i serien om Kate Daniels, en lejesoldat i en nedbrudt verden. Vores verden.
En verden hvor teknologien har skubbet den naturlige orden for langt, og teknologi og magi kommer og går i bølger, og du aldrig ved, om telefonen virker, når du skal ringe efter hjælp, fordi magien igen har spyttet et mærkeligt væsen ud, der vil æde dig og hele din familie. Kate er normalt en af dem, du kan ringe til, men lige nu har hun lidt travlt. Hendes tidligere værge er blevet myrdet, og hun er fast besluttet på at finde morderen.
Det er nu over 10 år siden, at jeg første gang læste Magic Bites, men den har lige siden haft en kæmpe plads i mit læseglade hjerte og er blevet genlæst mindst en gang om året siden da.
Dette sagt, kan Magic Bites godt være en smule tung at komme igennem, simpelt hen fordi der i denne serie er opbygget et meget kompliceret og dybt univers, og det lige tager lidt tid for forfatteren at få præsenteret så mange elementer, fraktioner og personer. En fantastisk bog til dem der kan lide Urban Fantasy, gammel mytologi fra hele verden præsenteret på nye måder, god mørk humor og kick-ass helte og heltinder.
Bogen er endnu ikke oversat til dansk, så man kan få lov til at nyde denne perle på engelsk.
 

Materialer