Forside: Kira Skov
Forside: Kira Skov

En runde med sorgen på bagsmækken..

Kira Skov mistede sin mand, mens livet toppede i den lille familie.

Der er mange måder at bearbejde en personlig sorg på. 
Der findes nok ingen ”rigtige” og entydige måder, men Kira Skov har med denne hjerteskærende plade fundet den for hende ”rigtige” måde at bearbejde sorgen over sin mand Nicolai Munch-Hansens tragiske død på. 
En hyldestplade med en lyrik, der har sit udspring i Kiras afgrundsdybe kærlighed og savn. Kira Skov har altid haft slagside til det mørke og tunge, og denne plade er ingen undtagelse, snarere tværtimod. Slægtskabet med åndsfæller som Nick Cave og P.J. Harvey springer endnu mere i øjnene eller vel snarere ørerne. Det poetiske sprog giver dyb mening og er slet ikke for meget, situationen taget i betragtning. Og Kiras sprøde stemme synger sig direkte ind i hjertekulen, som f.eks. på pladens sidste nummer ”I tried to look into your eyes in a photograph today”. Eller nummeret ”Supernatural ecstasy”, som Kira faktisk har skrevet sammen med Nicolai. 
Det er selvfølgelig en plade med sorgen og med det triste i bagagen, men underligt nok virker pladen også forløsende og livsbekræftende, hvor underligt det end måtte lyde. 
Enkel og smuk.

 

Materialer