Forside: Jul på den gamle herregård
Forside: Jul på den gamle herregård

En hyggelig kalenderhistorie på en gammel herregård.

02.12.19
Et sted ude på landet ligger herregården Helmersholm. Her bor Amanda og hendes far. Men de bor ikke alene – på loftet er der en nissefamilie. Og da Amanda møder nissedrengen Nik, sker der en hel masse.

Amanda og hendes far bor langt ude på landet på den gamle herregård Helmersholm. Herude har Amanda ingen venner, så hun bliver rigtig glad, da hun møder nissedrengen Nik. Amanda besøger tit Nik, nissemor og nissefar, som bor på herregårdens loft. Nissefar, der har boet på herregården i 247 år, fortæller en masse historier om de folk, som har boet på herregården - både gode og onde herremænd. Han fortæller også om store brande og en nedgravet skat. 
Amandas far kæmper en kamp for at få herregårdens økonomi til at hænge sammen. Amanda og Nik går i gang med at lede efter den nedgravede skat, i håb om at kunne hjælpe med til at redde herregårdens dårlige økonomi. 
Amandas far forelsker sig i den søde elektriker Lena, som han har hyret til at udskifte alle de elektriske installationer på gården. Amanda håber på, at Lena måske kunne blive hendes nye mor, da hun savner sin egen mor, der rejser rigtig meget.
Læs de 24 kapitler i den hyggelige kalenderbog og find ud af, om Amanda og Nik finder skatten, og hvordan det går med Amandas far og den søde elektriker Lena.
 

Materialer