Forside Paddington 2
Forside Paddington 2

Elsker du bamser? Så er filmen ”Paddington 2” sagen

Kom med Paddington på spændende opdagelser i London. Han jagter en fødselsdagsgave til tante Lucy, og finder en 3D -”Pop–up bog” med Londons turistattraktioner, bogen gemmer en skjult skattejagt.
Før Paddingtons skattejagt ender han i en fælde og kommer i fængsel. Her får han heldigvis nye venner. Takket være hans glade, vindende væsen og forstand på at lave mad  - fra sin Tante Lucy. Helt som i ”den store bagedyst” redder god mad stemningen, nemlig Paddintons orangemarmelade.
Historien er set fra (bjørnens) vinkel, som vi alle kan identificere os med, selv om det er en talende bjørn. Han bor hos familien Brown. Paddington er rar, nuttet og går med en lidt pudsig rød hat. Han møder verden med smittende glæde og godtroenhed.  De mest rå fanger i fængslet bliver Paddington rigtig gode venner med.  Til sidst i filmen har bjørnen netop brug for vennehjælp….spændende hvem der hjælper ham…..
Filmen har fin humor, charme og vækker vores følelser – kæmpe bamsekrams anbefaling.
Rigtig gode familiefilm er herlige. Denne er vidunderlig og sjov at fornøje sig over med dens budskab om at se det bedste i andre mennesker. (Kåret som bedste børnefilm i England 2018). Der er 23 forskelige materialer med udgangspunkt i Michael Bonds bøger i Fredensborg Bibliotekerne. Hvor ”Paddington 2” netop er den anden film til Paddington-fans.
 
Anbefalet af Anita Hartelius
Materialer