Du bliver både klogere og har det sjovt med denne bog

18.02.22
Naturen kalder er 100 opskrifter på de sjoveste og mest fascinerende oplevelser med dyr i Danmark året rundt, så gå på opdagelse og oplev vores vilde dyr på tæt hold.

Kan du godt lide naturen, og er du helt vild med at kigge på Danmarks vilde dyr, så skulle du tage at læse bogen ”Naturen kalder” en bog skrevet af Sebastian og Anders, som er blandt landets største dyrenørder.

 

Bogen indeholder 100 opskrifter på dyreoplevelser, hvor du både får kigget på, fanget og hjulpet Danmarks vilde dyr.

Du kan blandt andet lære, hvordan du fanger en frø, og selvfølgelig slipper den fri, når du er færdig med at kigge på den. Du kan også få opskriften på, hvordan du kan afholde teselskab for brumbasser, eller hvordan du bygger hoteller og luksus boliger til fugle, krybdyr og insekter. Der er opskrifter på, hvordan du kan bygge foderautomater til både fugle og egern.

Du kan også gøre en tur i skoven til en ekstra sjov oplevelse ved at tage på musesafari eller konkurrere om at gætte en lort. Bevæger du dig ud om natten, kan du prøve, om du kan få natteravnen til at klappe, eller om du tilkalde ugler.

Den her bog indeholder opskrifter på flere timers fantastiske oplevelser i naturen, og så er det hele delt op i årstider, så du kan lave sjove ting hele året.

Alle opskrifterne indeholder en guide til, hvad du skal bruge, hvad du skal gøre, og alt det der er godt at vide, inden du går i gang.

Skynd dig på biblioteket og lån bogen og bliv rigtig klog på naturen.

 

Lån bogen