Det sidste brev fra din elsker

23.04.15
Spændende og smuk roman, der følger to kvinder i hver deres tidsalder og fletter deres livs- og kærlighedshistorier sammen.

Ellie arbejder som journalist og elsker en mand, der desværre allerede er gift. Jennifer vågner op på hospitalet efter en ulykke og ved ikke, hvem hun er. Da Ellie i sit arbejde falder over nogle gamle kærlighedsbreve, sætter hun sig for at finde frem til de to elskende, hvilket afslører en smuk men også tragisk kærlighedshistorie, der ender med at få betydning for både Ellie og Jennifer.

Virkelig smuk historie om de to kvinders liv, der på trods af tidsalder viser sig at have meget tilfælles. Bogen er skrevet i et til tider humoristisk sprog, der letter den ellers lidt sørgelige historie, og formår at male et spændende og dragende tidsbillede af begge kvinders liv.

Det sidste brev fra din elsker” kan anbefales til de, der godt kan lide en romantisk historie, der spiller på hele det følelsesmæssige register. Læsere der godt kan lide chick-lit genren men ønsker en smule mere dybde, vil have stor glæde af denne bog, der pga. de to sideløbende historier aldrig bliver forudsigelig og formår at holde spændingen til sidste side.

Materialer