”Charm School” af Roxette

De har haft ubegribeligt mange og store pophits siden slutningen af 80'erne. Det er fortrinsvis sange om den svære eller mislykkede kærlighed, de handlersig om, men selvom det er hørt før, kan Roxette bare deres kram.
Roxette har som få mestret pop/sing-along sangen, og nu gør de det igen. Roxette gør et glædeligt og længe ventet comeback efter omtrent 10 år med stilhed.
 
Men nu er de tilbage! Og det er både et velkomment og godt comeback. Forløberen til albummet singlen She's Got Nothing On (But the Radio), er en up-tempo powerballade som man kender fra tidlige numre som Big L eller Dangerous. I samme stil finder man de nye numre Big Black Cadillac, Only When I Dream, Dream On og After All, der giver pladen masser af styrke og får den til at svinge.
 
Der er masser af overskud og ambition i Charm School. Roxette er blevet 10 år ældre, men det kan man ikke høre, de har stadig en bred folkelig appel og kan lede tankerne tilbage til de glade 90'ere. Man må dog håbe, at omverdenen ikke har ændret sig alt for meget siden, vi sidst hørte noget fra Roxette. Bandet har heldigvis ikke ladet sig påvirke eller presse, hverken af indie-bølger, low-fi rock eller elecktro-trends, de er stadig Roxette. Dertil spår jeg mindst to forårs- og sommerhit i form af pladens 1. single She's Got Nothing On (But the Radio) og enten Big Black Cadillac, Only When I Dream, Dream On eller After All.
 
Materialer