Bliv klog på forskellen på naturvidenskab og filosofi

18.02.21
I denne bog fortæller biolog Johan Olsen og filosofiprofessor Vincent F. Hendricks om, hvordan man ser på klima, tillid, kærlighed, fejl, himlen, viden og meget mere, fra den filosofiske og naturvidenskabelige vinkel. Emner som giver uendeligt store hovedbrud for forskerne.

Hvad er hovedbrud… jo hovedbrud er ting og sager, man ikke helt forstår.  Måske giver de mening, når man har tænkt lidt over dem, måske ikke.  
Johan Olsen, som er biolog og forsker, og Vincent F. Hendricks, som er filosof professor, giver i denne bog eksempler på forskellige hovedbrud, og på hvordan man ser på hovedbrud fra den filosofiske og den naturvidenskabelige vinkel.
Johan Olsen og Vincent F. Hendricks fortæller om forskellige emner set ud fra naturvidenskabens og filosofiens synspunkter. De tager små og store spørgsmål op og vender og drejer dem fra hver sin vinkel. De fortæller dig for eksempel om tid, uendelighed og sandhed og om, hvad det vil sige, at noget er logisk, hvad viden er, og hvorfor vi overhovedet findes. 
Johan ser på emnerne fra den naturvidenskabelige og Vincent fra den filosofiske vinkel.