Forside:Concrete and Gold

Av, min arm! Nåh nej – ben.

Dave benytter uheldet til et kreativt gadekryds af en cd

Foo Fighters er stærkt tilbage efter uheldet, der førte til Dave Grohls brækkede ben! Hvad der syntes at være et metaltræthedsbrud, som kun lod sig komme efter mental og fysisk ro, har vist sig at have den stik modsatte virkning. 
Dave Grohl har forfattet en række stærke sange. Fornyelse gennem total afholdenhed ligger ikke til Grohl. Det er virkeligt et stærkt sammensat album med både stærke og hektiske stadionrocknumre som ”Run”, ”La Dee Da”, til numre med soulet tilgang som ”T-Shirt” endog med Nina Simone som vokal medhjælper. Nok det mest komplette rock album Foo Fighters har leveret de sidste 10 år. Det spænder vidt, favner meget og evner alle de retninger, musikken tager. 
Et brækket ben er ikke rart, men kan åbenbart føre til eftertanke og retningsskift, og ikke mindst eminent musik. Sjovt nok har pladen også et Beatles-lignende nummer med, nemlig det guitargrædende ”Sunday rain”, endda med Paul McCartney på trommer! 
Personligt har jeg ”The Sky is a Neighborhood” som absolut favoritnummer, det formidler Grohls fascination af stjernehimlen og livet levet under den i poetiske vendinger. Lidt som – what a wonderfull world – så pas dog på den.

 

Materialer