DR Romanklub

Så er det snart tid til DR’s romanpris 2022, og du kan nu melde dig til en romanklub-læsekreds, hvor du kan være med til at bestemme årets mest interessante danske roman.

For at være med i DR Romanklub skal du have tid og lyst til at læse de seks nominerede bøger og deltage i de månedlige møder, hvor vi diskuterer det, vi har læst. Vi mødes hver måned fra december 2021 til maj 2022 og diskuterer over månedens bog.

Bøgerne, vi skal læse er:

• December: 'Slugt' af Christina Englund
  • Januar: 'Rosarium' af Charlotte Weitze
  • Februar: 'Man skulle nok have været der' af Thomas Korsgaard

De sidste tre titler offentliggøres den 1. december.

Vi afholder møderne skiftevis på Nivå, Humlebæk og Fredensborg Bibliotek.

• Tirsdag d. 14. december, 17.00
  • Tirsdag d. 11. januar, 17.00
  • Tirsdag d. 8. februar, 17.00
  • Tirsdag d. 8. marts, 17.00
  • Tirsdag d. 5. april, 17.00
  • Tirsdag d. 3. maj, 17.00

Deadline for tilmelding er torsdag den 21. oktober og skal ske via tilmeldigsformularen her på siden.

Hvis du har spørgsmål til læsekredsen kan du kontakte Sofie på: 72562438.

Der er et begrænset antal pladser og vi kører efter først-til-mølle princippet.

Om DR’s romanpris:

Hvert år kårer DR sammen med lyttere og læsere fra hele landet årets mest interessante danske roman. DR vælger i samråd med repræsentanter fra landets biblioteker de seks kandidater blandt årets danske romaner og tester dem på læsere i hele landet. Hver måned fra december til maj læser og vurderer DR Romanklub-læsekredse på landets biblioteker den samme roman, og en række af læsernes synspunkter og diskussioner bliver præsenteret for bogens forfatter.

Det er sikkert at udfylde denne formular med cpr-nummer og andre personfølsomme oplysninger. Indholdet af formularen forlader ikke hjemmesiden, men opbevares sikkert på serveren og slettes igen, når din henvendelse er besvaret.