Praktisk info i forbindelse med covid-19

Selvom Fredensborg Bibliotekerne er genåbnet efter corona-nedlukningen, gælder der fortsat særlige regler og åbningstider.

Åbningstider

Da vi endnu ikke må åbne for vores selvbetjente åbningstider i fuldt omfang, har vi for nuværende disse åbningstider:

Fredensborg og Humlebæk Biblioteker:
Mandag-Torsdag: kl. 7-18. Betjening fra kl. 12-17.
Fredag: kl. 7-18. Selvbetjening hele dagen
Lørdag: kl. 7-13. Betjening fra kl. 10-13.
Søndag: Lukket

Nivå Bibliotek
Mandag-Torsdag: Kl. 8-18. Betjening fra kl. 12-18.
Fredag: kl. 8-18. Betjening fra kl. 15-18.
Lørdag: kl. 8-13. Betjening fra kl. 10-13.
Søndag: Lukket

Hvad kan jeg på biblioteket?

•    Få betjening af personalet i den betjente åbningstid
•    Låne, aflevere og finde ting at låne på hylderne
•    Afhente reserverede materialer
•    Benytte offentlige pc'er, printer og kopimaskine til kortere opgaver. Af afstandshensyn kan du ikke få hjælp af personalet til disse ting
•    Læse og studere
•    Læse aviser

Der er håndsprit til rådighed, når du kommer ind i biblioteket, samt wipes til afspritning af tastaturer, tryk-displays m.m. Personalet afspritter ikke efter hver brug, men nogle gange i løbet af dagen.

Mundbind

Fra den 29. oktober 2020 er det et krav, at man bærer mundbind, når man kommer ind på biblioteket, og når man går rundt på biblioteket. Det er tilladt at fjerne mundbindet, når man sidder ned.

Arrangementer

Biblioteket gennemfører så vidt muligt arrangementer med siddende publikum, da disse ikke er omfattet af forsamlingsrestriktionerne. Biblioteket sørger for den krævede afstand mellem stolene og stiller håndsprit til rådighed ved indgangen.

> Gå til bibliotekets arrangementsprogram

Mødelokaler

Mødelokaler kan bookes. Antallet af personer, der må være i de enkelte lokaler er dog lavere end normalt.

> Information om bookning af mødelokaler

Hvis du stadig har spørgsmål, kan du kontakte os på telefon eller mail. Ring til 72 56 22 00 eller brug vores kontaktformular.

> Benyt kontaktformularen