Hyppigt stillede spørgsmål om genåbningen

Fredensborg Bibliotekerne åbnede igen d. 21. april efter coronanedlukningen. Her er svar på spørgsmål i den forbindelse.
  • Hvor lang tid har jeg til at aflevere mine lån, før jeg får bøde?
    Fristen for at aflevere materialer uden at vi opkræver bøde er den 17. maj. Herefter vil man igen skulle betale ved for sen aflevering. Det gælder også lån, man har haft hjemme under coronanedlukningen.

• Vil I have åbent som normalt?
    De betjente åbningstider vil være de gammelkendte, men der vil i starten ikke være nogen selvbetjent åbningstid, hverken om morgenen eller om aftenen.

Se åbningstiderne

• Skal jeg vise coronapas for at komme ind på biblioteket?
    Ja, for at komme ind på biblioteket og få betjening, selv gå og finde bøger på hylderne, benytte pc'er og kopimaskine eller læse avis osv., skal du, hvis du er over 15 år, have et gyldigt coronapas samt legitimation i form af sundhedskort eller lignende. Hvis du blot skal aflevere eller afhente reserverede materialer, kan du gøre det uden coronapas.

• Hvad er et coronapas?
    Vi følger de officielle retningslinjer for coronapas. Det betyder, at passet kan bestå af enten dokumentation for færdivaccinering mod covid-19 eller dokumentation for overstået infektion med coronavirus inden for de sidste 12 uger eller dokumentation for negativ test, som er højst 72 timer gammel.

• Skal jeg stadig have mundbind på?
    Ja, mundbind eller visir er stadig påkrævet på biblioteket. Du må dog gerne tage mundbindet af, når du sidder ned.

• Kan jeg bruge jeres computere, printere og kopimaskiner?
    Ja, mod forevisning af coronapas vil du kunne benytte alle vore services, inklusive computere, printere og kopimaskiner.

• Kan min forening booke et mødelokale?
    Mødelokalerne er fortsat lukkede for foreninger, men det forventes, at de vil kunne tages i brug igen i løbet af maj.

• Hvad med jeres it-café, lektiecafé, morgensang osv?
    Ingen af disse sædvanlige aktiviteter vil åbne igen lige foreløbig.

• Hvornår vender I tilbage til normale tilstande uden coronapas og med selvbetjente åbningstider?
    Det ved vi desværre ikke.

• Hvad hvis jeg stadig ikke har fået svar på mit spørgsmål?
    Så kan du kontakte os på telefon eller mail. Ring til 72 56 22 00 eller brug vores kontaktformular.