Håndarbejdscaféer

Har du lyst til at strikke eller lave andet håndarbejde sammen med andre eller har du brug for hjælp, så kom til bibliotekernes håndarbejdscaféer. Vi byder på en kop kaffe eller en kop te.

Håndarbejdscaféen på Fredensborg Bibliotek er efterhånden ved at være en helt fast og naturlig del af vores tilbud til de kreative, hvor der i gennemsnit kommer 15-20 strikkende tanter. Håndarbejdscaféen havde nemlig 5 års jubilæum i 2014. Alle er velkomne, og man behøver hverken være tante eller onkel. Håndarbejdscaféen byder på te, strikke-hjælp, hyggeligt samvær samt inspiration fra de nyeste strikkebøger. Vi mødes ca. en gang om måneden på en rullende ugedag kl. 18.30-21.00. Se programmet for datoer og tilmelding.

Har du opklarende spørgsmål er du velkommen til at kontakte biblioteksassistent Helga Ekstrøm.

Håndarbejdscafeen på Nivå Bibliotek og Medborgercenter er noget nyere, men alligevel højt skattet blandt de faste deltagere. Der kommer som regel 7-10 glade damer, hvor der bliver hygget omkring forskellige typer håndarbejder, snak og kaffe. Alle er velkomne, begyndere som garvede, og naturligvis også mænd! Vi mødes ca. en gang om måneden kl.10.00-13.30. Se under Program for datoer og tilmelding.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rita Nemming.

 

Materialer

: Vævestrik : flerfarvestrik med en farve ad gangen
Reservér
  • Bog

Vævestrik : flerfarvestrik med en farve ad gangen

(2014)
Læs mere
: Håndarbejde i haven
Reservér
  • Bog

Håndarbejde i haven

(2013)
Læs mere