Mango Language

Adgang
Med bibliotekslogin
Mango Languages er en samling af mere end 60 sprogkurser inden for en lang række både store og små sprog. Her kan du for eksempel både lære alt fra tysk over kinesisk mandarin til tjekkisk og arabisk. Naturligvis kan nytilkomne til Danmark også finde et danskkursus.

Sprogkurserne tager udgangspunkt i engelsk. Det vil sige, der er en stemme, som på engelsk forklarer, hvad man skal gøre, ligesom der er vejledende tekster på engelsk. Dog kan man, hvis man vil lære engelsk tage udgangspunkt i fx. arabisk og spansk. Dog desværre ikke dansk.

Kurserne starter på det lavest mulige niveau. Fremgangsmåden er, at man lytter til en stemme, som udtaler ordene og sætningerne, hvorefter man selv skal sige dem ind i sin mikrofon for så at sammenligne ens egen udtale med den korrekte.

Når man er logget ind på Mango Languages med sit bibliotekslogin, er det første man bliver bedt om, at oprette en personlig profil på Mango Languages. Det er også muligt at bruge systemet som gæst, men så kan man ikke vende tilbage senere og fortsætte et kursus, hvor man slap.

Lær at bruge Mango Languages via eKurser.nu

> Hent Mango Languages til Apple

> Hent Mango Languages til Android

Tags