Filmstriben

Adgang
Med bibliotekslogin
Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til dig. Filmstriben indeholder en stor samling af spillefilm, børnefilm, dokumentarfilm og kortfilm, som kan ses fra din læsestol derhjemme.

Filmstriben er ikke den film streaming tjeneste, hvor man kan finde alle film, men forhåbentlig den filmtjeneste hvor man kan finde de bedste film, og de film som kan være svære at finde andre steder. Alle film er udvalgt af bibliotekarer.

Via Filmstriben kan du streame film over nettet til din pc eller Mac. Har du et nyere TV kan du tilslutte dette til computeren via et kabel eller Google Chromecast (kræver Chrome-browser) og dermed se filmene på tv-skærmen. Filmstriben kan også bruges via en app til din iPhone eller iPad. App’en er gratis og hedder Filmstriben Next. Til Android er der også en app, som kan bruges på nyere Android-telefoner og tablets.

Uanset om du bruger en computer, smartphone eller tablet har du adgang til de film du vælger i 24 timer. Du får 8 point, som du kan vælge film for, hvor for eksempel en lang spillefilm koster 4 point og en kort tegnefilm koster 1 point. 

> Læs om Filmstribens pointsystem

> Hent Filmstriben til Apple

> Hent Filmstriben til Android

 

>Lær at buge Filmstriben via eKurser.nu

 
Eksempler på indholdet