Betaling af gebyr eller erstatning

Har du afleveret for sent og skylder et gebyr, eller har du fået en regning for et bortkommet materiale, kan du betale via hjemmesiden.

Som alle andre folkebiblioteker, opkræver Fredensborg Bibliotekerne gebyrer for for sent afleverede materialer. Se priserne her.

Du kan betale skyldige gebyrer via hjemmesiden. Du kan bruge Dankort og Visa-kort.

Det er også muligt at betale med MobilePay til nummer 21 15 65 40. Her er det vigtigt, at du i meddelelsen skriver hvem du er - gerne med fødselsdato - og at det drejer sig om et gebyr eller erstatning. Du skal også være opmærksom på, at når du betaler med Mobile Pay forsvinder det skyldige beløb først fra din status den efterfølgende hverdag.

Tryk på den røde log ind-knap i toppen af billedet. Når du er logget ind - eller hvis du allerede er logget ind - skal du trykke på Mine lån og derefter Mellemværende for at betale.