Foto af Dorte, Anne Lise og Marianne

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Viden & fakta

Sommer samtalesalon om Forskelligheder

18.08.22
3 frivillige ildsjæle, Dorte, Anne Lise og Marianne har taget teten og inviterer til en sommer samtalesalon om Forskelligheder. De er vilde med samtalesalonerne, og kunne ikke undvære den i august, hvor den faste vært er på ferie. Hvis du endnu ikke har prøvet konceptet, er her en kæmpe opfordring til at prøve det i Dorte, Anne Lise og Mariannes kyndige hænder. De vil sammen skabe rammerne for tankevækkende samtaler i mødet med nye mennesker.

Kom alene eller tag din nabo med og oplev glæden ved at tale om et lidt anderledes emne end du normalt ville åbne op for i samtalen med et nyt bekendtskab. 

En samtalesalon giver mulighed for at tale med andre, der ikke helt ligner dig selv. Du får lyst til at lytte og får indblik i hvordan andre tænker og lever. Værterne sørger for at der ikke vil være nogen passive tilhøre, kværulanter eller kedelige foredrag – kun nysgerrige samtalepartnere. Vi tror på at alle har en masse at sige om livets og samfundets store emner, og Samtalesalonen er en god måde at øve sig i at ytre sig.