Viden & fakta

Livestream: Svend Brinkmann og Erlend Loe i samtale om livskriser.

24.02.21
Oplev to store personligheder live på din skærm.

Se via Facebook og kommenter.

De færreste mennesker går gennem livet uden at støde ind i en større eller mindre krise. Om den er livsomvæltende eller kun forårsager nogle ridser i lakken, er den en del af det at være til. Men hvordan betragter vi livskriser i vores kultur i dag? Hvordan forvalter vi de store og små kriser, der rammer os i en tid, hvor det er populært at kalde et problem for en udfordring, og hvor jagten på personlig udvikling tager patent på mange ting. I sådan en kultur har livskrisen svært ved at passe ind, mener Svend Brinkmann, der er professor i psykologi.

Denne aften kan du møde ham i samtale med den norske succesforfatter Erlend Loe, hvis forfatterskab i høj grad beskæftiger sig med mennesker, der befinder sig i forskellige former for kriser.

Arrangementet er en del af projektet "Oplevelser live med bibliotekerne", som er et samarbejde mellem seks danske biblioteker: Ballerup, Fredensborg, Gentofte, Glostrup, Lolland og Slagelse.

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Bemærk: Aftenens samtale foregår på dansk/norsk. Da samtalen sendes live er det ikke muligt at tekste den.