Viden & fakta

Livestream: Leonora Christina Skov og Rane Willerslev i samtale om ”det at være menneske”.

29.03.21
Glæd dig til et enestående møde mellem forfatter og museumsdirektør Rane Willerslev og forfatter Leonora Christina Skov.

Rane Willerslev er kendt for sine fantastiske historier om det iskolde Sibirien og sit anderledes syn på ledelse. Hans nyeste bog "Ekspeditioner – Fra tundraen til savannen" sammenfatter Ranes mange fantastiske fortællinger. Leonora Christina Skov, forfatteren bag bestselleren "Den, der lever stille", arbejder på forsættelsen, som udkommer dette forår. Og vi er mange, der glæder os.

Arrangementet er en del af projektet "Oplevelser live med bibliotekerne", som er et samarbejde mellem seks danske biblioteker: Ballerup, Fredensborg, Gentofte, Glostrup, Lolland og Slagelse.

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

> Følg livestreamen med Rane Willerslev og Leonora Christina Skov d. 29. marts kl. 19.

Du kan også følge livestreamen herunder: