Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Viden & fakta

Lev for det halve – og få det hele

27.02.23
Bliv fyldt op med praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, når journalist og forfatter Nanna Hyldgaard Hansen kommer med masser inspiration til at leve for det halve i hverdagen – og derigennem sætte et positivt aftryk på klimaet.

”Hvordan kan jeg bedst gøre noget, der er til gavn for klimaet? -Og kan jeg også spare penge ved at ændre mine vaner?” De spørgsmål stiller mange sig i denne tid med energi- og klimakrise.

Fredensborg Kommune har fået en ny klimaplan, der som noget nyt sætter fokus på, hvordan ændringer i hverdagen og i de ting, vi køber, kan være til gavn for klimaet. Derfor inviterer Fredensborg Bibliotekerne til en række arrangementer, der giver inspiration til en klimavenlig hverdag:

I foredraget ”Lær at leve for det halve” vil forfatter Nanna Hyldgaard Hansen fylde på med praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Nanna har med udgangspunkt i et almindeligt dansk forbrug og liv i byen mere end halveret sin og familiens klimabelastning. Samtidig har de fået mere ro og overskud.

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med økologi og bæredygtighed gennem det meste af sit arbejdsliv, senest som kommunikationschef i en grøn NGO. Nu skriver hun bøger og holder foredrag. Foredragene handler om at passe på klimaet og samtidig få bedre tid. At leve for det halve og få det hele. Samt hvordan man gør verdensmål til hverdagsmål.

Fredensborg Kommune vil gerne bakke op om klimafællesskaber og grønne projekter. Lad os derfor meget gerne høre dine gode klimaideer, når vi ses til arrangementerne.

Du kan læse mere om Fredensborg Kommunes klimaplan på www.fredensborg.dk/klimaplan.