Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Viden & fakta

Hvad er klimavenlig mad? Og hvordan ændrer vi madvaner?

09.05.23
Bliv inspireret til at spise med klimavenlig mad, når Anette Buus Rosholm inspirerer os til at gøre noget godt for klimaet igennem vores måltider.

”Hvordan kan jeg bedst gøre noget, der er til gavn for klimaet? -Og kan jeg også spare penge ved at ændre mine vaner?” De spørgsmål stiller mange sig i denne tid med energi- og klimakrise.

Fredensborg Kommune har fået en ny klimaplan, der som noget nyt sætter fokus på, hvordan ændringer i hverdagen og i de ting, vi køber, kan være til gavn for klimaet. Derfor inviterer Fredensborg Bibliotekerne til en række arrangementer, der giver inspiration til en klimavenlig hverdag.

I foredraget ”Hvad er klimavenlig mad” fortæller Anette Buus Rosholm, om hvordan vi kan ændre vores madvaner i klimaets tjeneste.

Vi har som noget nyt i Danmark fået kostråd, som både tager hensyn til vores sundhed og klodens sundhed. Hvad byder de nye klimavenlige og sunde kostråd på? Hvad påvirker vores madvaner? Hvordan ændrer vi vores madvaner og spiser mere klimavenligt? Hvilken forskel gør det, at vi spiser klimavenligt?