Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Litteratur, musik, film...

Qello-koncert: The Who – Live in Texas 75

28.11.23
The Who live i de gode gamle halvfjerdsere fra Houston, Texas. Her får du alle de kendte hits, som bandet stadig spiller den dag i dag, men fra en mere uskyldig tid og med alle de originale medlemmer.

Fans af klassisk rock kan godt begynde at glæde sig. Det bliver simpelthen ikke mere klassisk rock end denne koncert med The Who fra 1975. Overgiv dig til det larmende kaos af Roger Daltrys lange hår og overstyrede rockbrøl, Pete Townshends snerrende guitarfigurer, Keith Moons helt unikke trommestil, John Entwistles bragende bas, som alt sammen medvirkede til at gøre The Who til et af datidens mest højtspillende og kompromisløse bands. Det kan godt være billed- og lydkvalitet ikke er på højde med optagelser fra nyere tid, men det bliver mere end rigeligt opvejet af den fantastiske tidsrejse vi bliver taget med på. Sangene er selvfølgelig alle de kendte, fra et stort uddrag af rockoperaen ”Tommy” til de uomgængelige ”My Generation”, ”Behind Blue Eyes” og så lige deres helt egen coverversion af ”Summertime Blues” for en god ordens skyld.

Qello er et af Fredensborg Bibliotekernes mest attraktive tilbud til musikinteresserede. Ud over at biblioteket inviterer til fælles Qello-events på biblioteket med storskærm og god lyd, kan man også hjemmefra opleve det store udvalg af koncerter og musikdokumentarer med nogle af de mest populære kunstnere inden for de sidste 70 års populærmusik.