Nytårkoncert med Brødrene Price

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
100 kr.
NKK-hallen
Niverødvej 38
2990 Nivå
Målgruppe
For alle
Litteratur, musik, film...

Nytårskoncert med brødrene Price

16.01.20
Copenhagen Phil skyder traditionen tro det nye år i gang med en række festlige nytårs­koncerter på Sjælland og i Køben­havn. I år med brødrene Adam og James Price – og sopranen Louise Fribo.

Copenhagen Phil lader champagne­prop­perne springe sammen med Louise Fribo og Brdr. Price, når vi igen byder det nye år velkommen på fornøjeligste vis – med en musikalsk menu, der byder på både kendte og elskede toner fra Wien, operetter, musi­cals og musik fra filmens verden.

Adam Price har påtaget sig rollen som konferencier sammen med sin bror James – der også har fået overladt taktstokken. Sammen vil de på bedste vis guide os igennem en festlig aften, som naturligvis også indeholder det traditionsrige medley Absolute Copenhagen Phil med smags­prøver fra orkestrets kommende koncerter.

Louise Fribos talent spænder vidt – lige fra de klassiske koloratur partier til operetter og musicals. Ved nytårskoncerten viser hun det hele til musik af bl.a. Johan Strauss, Offen­bach, Bernstein og Andrew Lloyd Webber.

Arrangeret af Fredensborg Kommune og Fredensborg Musikskole.

Bemærk: Koncerten foregår i NKK Hallen i Nivå.

Tags