Mødested

Litterær vandring i Fredensborg Slotspark

11.06.21
Naturens litterære perler v. litteraturformidler Sofie Ussing Olsen

Fredensborg Bibliotekerne vil over seks vandringer – og ved hjælp af litteraturen - åbne for nogle af de smukkeste og hyggeligste steder i vores kommune.

De litterære vandringer er spredt over by, skov, mark og kyst, og undervejs vil vi holde pauser, hvor én af bibliotekernes litteraturformidlere vil læse højt fra et stykke litteratur, der skal få os til at se på verden omkring os med nye øjne. Så er du til frisk luft, gåture og god litteratur, så tag med på opdagelse i vores naturskønne kommune.

Om denne litterære vandring:

Naturen har altid spillet en stor rolle for mennesket. Det er her, vi finder ro i os selv og inspiration i livet. På denne litterære vandring i Fredensborg Slotspark skal vi høre litteratur, der på forskellig vis afspejler menneskets forhold til naturen.

Mødested: Foran Fredensborg Bibliotek

Gratis med billet.  (Der er et begrænset antal billetter til hver vandring)

Vandringerne er af varierende længde, men det anbefales, at man er godt gående for at deltage.

I tilfælde af dårligt vejr aflyser vi og alle tilmeldte få besked på mail eller sms.