Om dette arrangement

Tid
17:30 - 18:30
Pris
Gratis
Egedalshallen (ud mod Bølgepladsen)
Holmegårdsvej 3
2980 Kokkedal
Målgruppe
For voksne
Litteratur, musik, film...

Litterær Løbeklub

12.06.23
Har du lyst til at få sat lidt ekstra perspektiv og refleksion på din løbetur? Så løb med til Litterær Løbeklub!

Her får du først introduceret et stykke tankevækkende litteratur om løb, serveret af den løbeglade litteraturformidler Mathias Nielsen. Det kræver ingen forberedelse – bare duk op og lyt til 15-20 minutters højtlæsning og en kort fortælling om en bog, der kaster nyt lys over det at løbe.

Bagefter tager vi sammen med Kokkedal Løbeklub på en fælles gå- eller løbetur på cirka 45 minutter. Vælg mellem en gåtur på cirka 3 km eller en løbetur på 5 eller 8 km.

Første gang, 22. maj, er det Haruki Murakamis ”Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe”, vi kaster os over. Den verdensberømte japanske forfatter har løbet over 20 maratonløb og løber dagligt. Den lille bog er en hyldest til løb, og Murakami giver os et humoristisk glimt ind i maskinrummet af sit forfatterskab, hvor løb og skrivning er tæt forbundne processor.

Anden gang, 12. juni, kan man høre om journalist og forfatter Anders Legarth Schmidts ”Jeg løber”. Få timer efter, at Anders Legarth Schmidts datter døde, bare seks år gammel, begynder han at løbe. Løb bliver en overlevelsesstrategi, og løb giver ham kontrol, frihed, oplevelser og fællesskab. Vi skal med til løb i Frankfurt, Himalaya og rundt i København i den barske og ærlige beretning om tab, sorg – og løb.

Arrangementet er et samarbejde med Kokkedal Løbeklub.