Foto: Koncert med Nivå Big Band
Foto: Koncert med Nivå Big Band

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
50 kr.
Målgruppe
For alle
Litteratur, musik, film...

Koncert med Nivå Big Band

16.11.19
Nivå Big Band under ledelse af dirigent Anders Jakobsen, underholder med klassisk swingmusik. Ved eftermiddagens koncert medvirker den fremragende altsaxofonist Jens Søndergaard.

Nivå Big Band har været en del af det lokale musikliv i 45 år og har swingende musik fra det klassiske Bigband repertoire på programmet. De 16 musikere i orkestret spiller under ledelse af basunisten Anders Jacobsen.
Nivå Big Band kan i år fejre sit 45 års jubilæum, som en forening af professionelt ledede jazzamatører med kærlighed til den klassiske swingmusik. Orkesteret har i årenes løb medvirket ved mange lokale arrangementer og festivaler.  
Eftermiddagens gæstesolist, altsaxofonisten Jens Søndergaard, er en af landets mest populære jazzmusikere. Han er kendt for sit samarbejde med den amerikanske saxofonist Lee Konitz, hvis vestkyst-stil har været en stor inspirationskilde for hans spil. Jens Søndergaard har I en dansk sammenhæng, spillet i bands som Leonardo Pedersens Jazzkapel, Swingstyrke 7, Etta Cameron Jazzgroup og Ib Glindemans orkester. Han er aktiv også i mindre grupper under eget navn som Søndergaard-Sørensen Kvintet og Jens Søndergaard Kvartet. Blandt hans pladeudgivelser er More Golson med Bob Rockwell (2012), Mohawk med bassisten Niels Wilhelm Knudsens Quintet (2013) og Our Song med Bo Stief og Thomas Bornø (2017). 
Koncerten begynder kl. 15.00 og byder på en række klassiske numre fra eksempelvis Duke Ellingtons, Count Basies og Frank Sinatras repertoire. 
Jazzelskere kan se frem til en eftermiddag med energisk swingende bigbandtoner og masser af cool saxofonspil. 
 

Billetpris: 50 kr.

Der tillægges et billetgebyr på 4,75 kr pr. billet.

Tags