Arrangement - For børn

Sommerbogen 2024

De danske børnebiblioteker står igen bag den landsdækkende læselystkampagne Sommerbogen for børn og unge mellem 6 og 15 år.
Tid
00:00 - 00:00

Gennem mere end 20 år har Sommerbogen været et fast element på mange af landets børnebiblioteker. Fokus på læsning i sommerferien er noget, der fylder på alle biblioteker og skoler rundt om i landet, og vi ved alle, hvor vigtigt det er, at børn får læst i sommerferien. Kampagnens formål er at stimulere børn og unges lyst til at læse, og vi håber, at de sjove læse-udfordringer og de tre hovedpræmier, kan være med til at sætte fut i læseglæden hos børn og unge – og måske inspirere de voksne til også at hoppe med på udfordringen.

Besøg jeres lokale bibliotek og få et udfordringsark og lån bøger, som I kan anmelde og bruge, når udfordringerne skal løses. I kan også bruge eReolen Go, hvis I hellere vil læse e-bøger eller høre lydbøger.

Hæng udfordringsarket et synligt sted derhjemme og kryds af, efterhånden som I løser udfordringerne. Følg med på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside, FaceBook og Instagram.

Rigtig god læselyst til store og små.